David på besök, Sverige, och dinosaurier

Hej hej, bloggfail. Här kommer några utlovade bilder från när David var här och när jag var hemma!




Ute och går i Campsies, upp på Dumgoyne. Det var inte dimmigt men linsen immade igen, oops!


David på destilleri.



Fika med Isabella, Maria, David, Elin, Araneya, Alex, Joel, Julia och Meng. Jättetrevligt att träffa alla en kort stund!!! (Och Araneya har skägg!!!!)


Jag och Claire som dinosaurier i tisdags inför överraskningsfest med dinosaurietema - synd att ingen annan hade klätt ut sig bara!

Hälsningar från luften

Nu är jag och David på flyget hem efter en trevlig helg i Glasgow. Norwegian har gratis wifi, inte helt fel!

Nu har David sett universitet och min lägenhet, träffat de jag bor med och Tom, försökt förstå komedi på Glaswegian, shoppat, vandrat en sväng och besökt ett destilleri! Och jag har köpt whisky till pappa också!

I slutet av februari kommer Johanna också så det ska bli jättekul! Nu ska jag först hem och krama föräldrarna, jag hör av mig senare!


Det roliga med litteratur

Alltså, vissa delar av den här valbara kursen är intressanta. Fallstudier skrivna på 1700-talet är faktiskt rätt spännande men däremot är analyserna av dem ibland rätt pretentiösa eller bara lite knepiga. Men det är väl egentligen okej, om de bara inte hade varit så långa.

Idag har jag kämpat mig igenom delar av en väldigt lång artikel och eftersom det tar mig sjuttioelva år så har jag skumläst en del av den nu på slutet. Kanske har jag därför missat sammanhanget men helt plötsligt stötte jag på den här mycket knepiga biten:



Jag har ingen aning om vilka Bertha och Eckbert (fast jag tror de är viktiga i en bok som heter Der Blonde Eckbert, som jag dock inte vet varför den är viktig) är men jag sympatiserar med den sistnämda, jag håller också på att bli galen.

.

Min moster Eva gick bort i bröstcancer i torsdags. Hon var en otroligt härlig människa och kommer saknas av många. Nu är tankarna hos hennes man Janne och mina kusiner Micka och Pontus.

Jag är glad att jag läser en flummig valbar kurs nu och kan komma hem till begravningen och vara hemma lite och krama mamma. Åker hem på måndag (den 6:e) och kommer tillbaka till Glasgow den 13:e.

RSS 2.0