Lägenhet!!!

Yes, lägenheten är fixad! Ska bo med Rob på Dumbarton Road i Partick (söder om universitet) nästa år. Lägenheten ligger nära många affärer, tågstation och tunnelbana. Den har två sovrum med dubbelsängar och inbyggda garderober med speglar, två badrum, kök/vardagsrum med soffgrupp, och tvättmaskinen är faktiskt inte i köket och där är inga heltäckningsmattor!! Fantastiskt!!

Vi har blivit lovade lägenheten, fått papper att fylla i och skicka iväg innan vi skriver under kontraktet nästa vecka så helt hugget i sten är det inte än men nästan på! Vilken lättnad! Nackdelar...? Hmm, 20 minuter från universitet till fots, stor gata (fast det var tyst i lägenheten), längre från parkerna där jag springer och lite, lite dyrare. Inte så många nackdelar om man tänker på alla de positiva sakerna med den! Verkligen en fantastisk lägenhet!

Och tentan idag kändes faktiskt bra :) Nu är det OSCEs och packa alla saker kvar!


Solen skiner ute och kopparna förökar sig inne

Fast jag har lyckats få rosa ben genom mitt inomhussolande med öppet fönster...


One down

Då var en tenta skriven, den var rätt okej. Så här ser det ut där vi skriver tentor:


Aaaah

...så var det första tentan imorgon. Nervöst. Tentaplugget har minst sagt varit ostrukturerat i år. Aja, förhoppningsvis går det okej. Skriftliga tentor imorgon och på tisdag, praktiska torsdag-fredag och sen nån gång ska det packas och städas och hittas lägenhet och så var jag väl ta och diska alla kopparna som har letat sig in i diverse hörn av mitt rum. Kanske hinner jag och Tom gå i nåt berg innan jag kommer hem också och sen blir det en jättekul sommar! Nu ska jag försöka sova...


Wow!! Det funkar!!!

Yes, bilduppladdningen funkar igen, vad kul! Har inte på datorn lika ofta sen jag fick smartphone så det blir inte så mycket bloggande om telefonen inte vill...

I alla fall, tänkte bara säga att jag kommer hem den åttonde juni, wahey!!! Nu ska det bara pluggas lite (läs: jättemycket) innan dess!

Ibland sitter jag på sängen och pluggar och eftersom jag har dubbelsäng så händer det att jag bara föser över saker på andra sidan av sängen när jag ska sova. En natt drömde jag en obehaglig dröm som involverade djur, vaknade, såg min reflexhammare och fick panik för att jag trodde det var en orm.

...snart är tentorna över i alla fall!


Tentaplugg i solen

Okej, nu ska jag se om det går och mobilblogga, har försökt ladda upp ett och samma inlägg sen i påskas men blogg.se appen vill inte så nu testar vi nåt annat.

Så här har jag löst problemet att det är soligt ute och jag sitter inne och pluggar (komplett med shorts och gröna solbrillor):


RSS 2.0